Greseli ce trebuie evitate pentru ca site-ul tau sa nu fie depunctat de motoarele de cautare

Cei care au un site web inteleg foarte bine cat de important este traficul pe un site. Succesul unui site si a unei afaceri online este legat de trafic si pana la urmă acesta este singurul lucru care contează cu adevărat. Dacă nu exista vizitatori pe site-ul tau nu ai vânzare sau in cazul in care ai un site care nu este dedicat vanzării ci doar urmareste promovarea unui anumit gen de informatie nu vei avea sansa ca informatia să ajunga la altii.

Principalele căi de promovare a unui site si de generare de trafic sunt motoarele de cautare.
Desigur, se poate apela la publicitate, dar acesta costa uneori mult iar efectele dispar imediat dupa sistarea campaniei. Utilizarea motoarelor de căutare pentru a genera trafic orientat este metoda cea mai puțin costisitoare cunoscută.
Pentru a avea sanse de a fi indexat mai bine de motoarele de căutare prima solutie o reprezintă inscrierea intr-un director web. E un bun inceput, dar mai nou, pentru a avea rezultate inscrierea in directoare web nu este suficientă. Este la fel de importantă optimizarea paginii pentru motoarele de căutare si publicarea continuă de noi informatii, in concordantă cu domeniul vizat de site.

Foarte multi proprietari de site-uri au pus accent pe publicarea de informatie, dar atentie, dacă apelezi la aceasta metodă trebuie să ai grija să:
1. Nu copiezi informatii din alte site-uri.
Pe net se spune că nu e grav dacă copiezi icoane, poze și text de pe alte site-uri web pentru a le utiliza pe site-ul tău. Nu o face! Motoarele de căutare sunt foarte inteligente si detecteaza de obicei paginile duplicat. In anumite cazuri asta poate duce la penalizarea site-ului tau.

2. Cand publici ceva pe site-ul tau incerca sa creezi un continut strict legat de domeniul site-ului. Multi proprietari de site-uri încerca să câștige vizibilitate introducand in informatiile publicate si cuvinte cheie care nu au nimic de-a face cu site-ul lor (cum ar fi numele unei celebrităti, un subiect căutare fierbinte al zilei, etc). Aceste informatii se introduc undeva in textul publicat si în meta tag-urile paginii. Deoarece cuvântul cheie este popular, ei cred că acest lucru va spori vizibilitatea lor. Aceasta tehnică poate fi considerata spam de catre motoarele de căutare si poate aduce penalizarea paginii.

3. Nu folosi o „umplutura de cuvinte cheie”
Tot pentru a castiga audienta unii creaza articole care nu au logică si care de fapt sunt o insiruire de cuvinte cheie. Mai nou motoarele de cautare au „invatat” sa depisteze astfel de informatii si să le elimine.

Asa că, pentru a nu fi penalizat ar trebui să te gandesti mai atent la informatiile pe care le introduci in site-ul tau si la originalitatea acestor informatii.

Reclame

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: